HandlezenWat is handlezen

 

Handlezen wordt ook wel chiromantie genoemd en het bestaat al eeuwenlang. Het woord chiromantie is afgeleid van het Griekse woord cheir wat hand betekent.

In China en in andere oosterse landen, maar eigenlijk overal ter wereld, wordt tot op de dag van vandaag nog steeds handen gelezen en de kennis en techniek is ongewijzigd.

 

In westerse landen wint handlezen steeds meer aan populariteit.

 

Vroeger werd de toekomst van een persoon voorspeld door middel van het lezen van de lijnen in de hand.

 

Op basis van de lijnen in de hand, de vorm en de grootte van de hand en vingers is af te lezen hoe uw karakter in elkaar steekt en wat u in grote lijnen in uw leven heeft meegemaakt en wat u nog kunt verwachten. 

 

Wat kan ik voor u betekenen

Ik maak voor  u een persoonlijke scan van uw handen met als doel meer inzicht in uzelf te krijgen. Als u weet hoe uw karakter in elkaar steekt en wat u in grote lijnen kunt verwachten, heeft dat invloed op uw functioneren. Zowel in uw persoonlijke leven als op professioneel gebied. Hierdoor zult u zich meer bewust zijn van uw eigen identiteit en kunt u meer vanuit uw eigen kracht handelen en keuzes maken die bij u passen.

 

Handlijnconsult

 

Een handlijnconsult kan ik u op verschillende manieren bieden. Het meest uitgebreid is een schriftelijk consult.

 

In principe kan dit geheel zonder persoonlijk contact. De werkwijze is dan dat u scherpe/duidelijk foto’s van uw handen maakt en die vervolgens naar mijn (e-mail)adres stuurt.

 

Klik hier voor voorbeelden van foto’s waar ik voldoende informatie uit kan halen.

 

Hoe duidelijker/scherper de foto, des te meer informatie ik eruit kan halen.

Omdat een schriftelijk consult erg secuur en tijdrovend werk is, doe ik dit alleen bij vooruitbetaling.

 

Zodra ik van u de betaling ontvangen heb ga ik aan de slag en kunt u, binnen 10 werkdagen, uw analyse via de e-mail verwachten.

 

Zie onderstaande voorbeelden zodat u een indruk heeft van wat u van een schriftelijk consult kunt verwachten:

U kunt ook u een afspraak maken voor een persoonlijk handlijnconsult. In dit consult zal ik u zoveel mogelijk vertellen over wat ik in uw handen zie. Ook dit is een persoonlijke ‘scan’ met als doel meer inzicht in uzelf te krijgen

  

Voor het maken van een afspraak, informatie over de tarieven en betalingen verwijs ik u graag naar het tabblad ‘tarieven’.