Lifecoach


Wat is lifecoaching

Een lifecoach kan je helpen om weer inzicht te krijgen in je eigen gedachten, gedrag, waarden en overtuigingen.

Als je het gevoel hebt dat je geleefd wordt, het lastig vindt om keuzes te maken of het gevoel hebt dat je niet zelf keuzes maakt of twijfelt over je gemaakte keuzes zoals je opleiding, carrière keuze of partnerkeuze. Reden kan zijn dat je jezelf regelmatig vergelijkt met anderen en zij het in jouw ogen beter doen. Samen met de lifecoach kom je er weer achter wat jij belangrijk vindt en welke veranderingen je in je leven aan wilt brengen, met als resultaat meer jezelf zijn en beter voor jezelf opkomen, je eigen weg volgen, grenzen stellen en meer zelfvertrouwen krijgen.

Wat kan ik voor u betekenen

Samen gaan we kijken hoe we jouw probleem in het juiste perspectief kunnen plaatsen, zodat je straks zelf beslissingen durft te nemen of die keuzes te maken om je probleem aan te pakken. Ik help je om weer grip te krijgen op je eigen leven. Rust, gemoedsrust en bewustzijn gaan weer toenemen. De coaching maakt je weer bewust van je gevoelens, je denken en doen. Samen gaan we op zoek naar wie je bent, wat je wilt en wat je wilt bereiken. Ik stimuleer je gedachtegang en laat je denken buiten je eigen denken om. De coaching is gericht op wat jij echt wilt en niet wat jouw directe omgeving of maatschappij van jou verwacht. De Spiegel die ik jou voor houd is datgene waar naar jij verlangt.

 

Lifecoaching

Bij lifecoaching is de werkwijze van groot belang. We beginnen met een intake gesprek en kijken we naar jouw specifieke uitdaging of wens. Dan bekijken we welke obstakels er zijn die je tegenhouden om je doel te bereiken en gaan daar samen mee aan de slag.

 

Hoeveel sessies er nodig zijn is vooraf niet aan te geven. Soms kan na één sessie al duidelijk zijn hoe je verder wilt en soms zijn er meerdere sessies nodig om tot inzicht te komen. Dit allemaal afhankelijk van jouw wensen en wat jij wilt.

 

Voor het maken van een afspraak, informatie over de tarieven en betalingen verwijs ik u graag naar het tabblad ‘tarieven’.