Medium


Wat is een medium

 

Een medium heeft het vermogen om te communiceren met overledenen of zoals ik het noem, de spirituele wereld. Bij het doodgaan overlijdt alleen ons stoffelijk lichaam. De ziel sterft niet, maar gaat over naar een andere dimensie. Een medium kan contact maken met de energie van de ziel in die andere dimensie, dus met overleden dierbaren.

 

De energie in de spirituele wereld heeft een andere frequentie dan in onze wereld. Een medium kan zijn of haar energie afstemmen op die frequentie en zo informatie ontvangen. Een soort radioantenne dus. Zo ben ik als medium als het ware de boodschapper tussen de spirituele wereld en onze fysieke wereld

 

 

 

 

 

Wat kan ik voor u betekenen

Voor mij is het doen van paranormale/helderziende waarnemingen een lopend proces, iets waarop je nooit uitgeleerd raakt, waarbij je steeds nieuwe fases in je ontwikkeling inslaat, en morgen altijd anders is dan vandaag.

 

Het is voor mij dan ook belangrijk om steeds weer kennis te maken met een nieuwe dimensie op spiritueel terrein. In beweging blijven, niet op mijn lauweren rusten, uitwisselen en overdracht zoeken. 

 

Wat ik u vooral duidelijk wil maken: het leven biedt zoveel invalshoeken, het is zo complex, zo grillig, zo veranderlijk dat je nooit kunt zeggen, ook niet als medium: 'ik ben er'.

 

Ik ben als medium in staat om naar uw verleden te kijken en wat daarvan nog een rol speelt in uw huidige leven. Zo kan ik u op weg helpen en helderheid bieden als u rondloopt met vragen over liefde, werk of andere persoonlijke zaken, of als u wilt weten waar uw talenten liggen, maar ook als u vragen heeft over dierbaren die overleden zijn. 

 

Een consult is niet bedoeld om uw toekomst te voorspellen of om een diagnose te stellen over uw gezondheid. Ik kan u advies en tips geven over wat te doen in bepaalde situaties, maar hoe u daar mee omgaat is uw eigen verantwoordelijkheid.

Mediumconsult

Voor een mediumconsult heb ik mijn eigen systeem ontwikkeld:

Om mij, voorafgaand aan een consult, een beeld te vormen van uw karakter, aanleg en omstandigheden vraag ik u om de cijfers 1 t/m 36 over 4 rijen van 9 nummers willekeurig door elkaar te verdelen (alle nummers éénmaal gebruiken) en hiervan 1 nummer te omcirkelen.

 

Hier kunt u een formulier downloaden waarin u de cijfers in kunt vullen en naar mij op kan sturen.

 

Het met de hand ingevulde formulier, zodat ik beter uw energie op kan pakken, zou ik graag, tenminste drie werkdagen, voorafgaande aan het consult,van u ontvangen via de normale post.

 

Met het ontvangen formulier zal ik mij voorbereiden op het eigenlijke consult. Ik zal tijdens dit consult één en ander verder uitwerken, aangevuld met helderziende waarnemingen.

Een mediumconsult kan eventueel ook geheel schriftelijk. Naast het ingevulde formulier met de cijfers dient u dan ook (eventueel) een foto op te sturen samen met de vraag waarop u een antwoord wilt hebben.

  

Voor het maken van een afspraak, informatie over de tarieven en betalingen verwijs ik u graag naar het tabblad ‘tarieven’.