Even voorstellen...


 

Mijn naam Agnes van den Bergh, woonachtig in Nieuwegein.

 

Naast stevige wortels in het bedrijfsleven ontwikkelde ik door de jaren heen een brede belangstelling voor spiritueel en met name paranormaal gedachtegoed.

 

Zoals vaak het geval is, ontdekte ik al vroeg over een buitengewone gevoeligheid te beschikken voor zaken die niet meteen zichtbaar waren of niet meteen werden uitgesproken door anderen. Na verloop van tijd ben ik mij gaan toeleggen op handlijnkunde. Ik las talloze boeken over dit onderwerp, volgde cursussen en oefende met andere mensen wanneer ik maar de kans kreeg.

Op den duur vond ik handlijnkunde - waarbij, juist als bijvoorbeeld astrologie, gebruik wordt gemaakt van vaste gegevens die volgens bepaalde voorschriften gecombineerd worden - een te smal kader.

 

Ik ontdekte bij mezelf in toenemende mate de neiging om de puur handlijnkundige informatie aan te vullen met beelden die ik door kreeg als ik met een persoon aan de slag ging.

 

Nu nog neem ik graag iemands hand - oude gewoonte zullen we maar zeggen - en kijk ik naar de vormen en lijnen. Daarnaast gebruik ik ook helderziende waarnemingen: gevoelens, beelden, woorden, zinnen die zich aan mij openbaren in het contact met een persoon, een foto of een voorwerp en dat neem ik mee in mijn bevindingen.